2019-04-16 20:01:00

Kros

Više od 3000 sudionika  sudjelovalo je na 36. Krosu Sportskih novosti, službenom Prvenstvu Hrvatske za učenike osnovnih i srednjih škola u trčanju. Iako vrijeme nije bilo idealno, Kros je opet bio pravi festival sporta i zabave.

Na jednom od najmasovnijih natjecanja u Hrvatskoj sudjelovale su i učenice naše škole, inače aktivne članice Atletskog kluba Moslavina.Ovu godinu našu školu u kategoriji učenica 3. razreda predstavljale suTiaKrižanec ( učenica 3.a ), Ena Križanec ( učenica 2.a ) i Jana Vidović ( učenica 2.a ).A u kategoriji učenica 4. razreda sudjelovale su Olga Pelin ( učenica 4.a), te  Mia Derviš ( učenica 4.a ). Učenice su trčale 850 m i pojedinačno postigle sljedeće rezultate:

3. razred

3.mjesto – Ena Križanec

                        6. mjesto – TiaKrižanec

                        17. mjesto – Jana Vidović

 

4. razred

                        5. mjesto – Olga Pelin

                        19. mjesto – Mia Derviš.

 

Učenice Ena Križanec, TiaKrižanec i Jana Vidović u ekipnom su poretku osigurale našoj školi 1. mjesto u kategoriji OŠ Učenice 3. razredi, te se u školu vratile s peharom.

Kako su i ove godine potvrdile prošlogodišnje odlične rezultatena KrosuSportskih novosti, nadamo se i dogodine ovakvim, ako ne i boljim rezultatima.

Čestitke uz želju da i dalje nastave tako marljivo trenirati uz svoju trenericu Senku Desić, te nas i dalje oduševljavati svojim rezultatima!

 

 

 

 

 

 


Osnovna škola Zvonimira Franka Kutina