preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Raspored sati i odmora

Prognoza vremena

 
TEBI, ŠKOLO MOJA
 
Poklanjam ti ovu pjesmu,
školo moja draga.
S tobom dijelim
najljepše trenutke djetinjstva svoga.
S tobom dijelim zvuk zvona
i sve što  život nosi:
radost i tugu
prijateljstvo i ljubav.
 
Ti si moj drugi dom,
najbolja učiteljica života.
Ti si izvor moga znanja,
svjedok uspjeha i neuspjeha.
Ti si moja nada,
moja snaga,
ti si budućnost moja.
 
Volim te, školo!
 
Poklanjam ti ovu pjesmu
jer si gnijezdo moje sreće, mojih nespokoja.
Uspomena na tebe
bit će sjajna poput zvijezde
koja blista noću.
 
 
 
                                                  Novinarska skupina 2008./09. i voditeljica Branka Hecer
Školski pretinci

INA d.d.

 Zahvala Sponzoru

 

INA - Industrija nafte, d.d. sponzorira Osnovnu školu Zvonimira Franka, Kutina u školskoj godini 2020./2021. nabavu prijenosnih računala za učionicu Posebnog razrednog odjela učenika s teškoćama u razvoju.

INA - Industrija nafte, d.d. - najveća nacionalna naftna kompanija, sponzorira Osnovnu školu Zvonimira Franka, Kutina u opremanju učionice Posebnog odjela učenika s teškoćama u razvoju.

Ovim sponzorstvom omogućava se dodatna podrška učenicima s teškoćama u razvoju, njihovim roditeljima i Školi.

 

Udruga Lijepa naša
 
 
Portal za škole

 

Ministarstvo

 

CARNet

Želim znati
Novosti iz CarNet-a
25.02.2021. 13:21
Uspostavlja se 100 Gbit/s mrežna e-infrastruktura u sklopu projekta HR-ZOO
Danas su potpisana dva ugovora kojima započinje izgradnja mrežne komponente nove nacionalne e-infrastrukture Hrvatski znanstveni i obrazovni oblak (HR-ZOO). Mrežna komponenta će osigurati 100 Gbit/s veze podatkovnih centara HR-ZOO, a ... The post Uspostavlja se 100 Gbit/s mrežna e-infrastruktura u sklopu projekta HR-ZOO appeared first on CARNET .

23.02.2021. 17:02
INFO Najava radova – Sisak – 26.2.2021 u 00:30
Postovani, CARNET NOC je zaprimio obavijest o radovima u mrezi Hrvatskog telekoma na medjugradskoj vezi Zagreb – Sisak, koji ce se odvijati u petak 26.2.2021 od 00:30 do 03:00 sati. ... The post INFO Najava radova – Sisak – 26.2.2021 u 00:30 appeared first on CARNET .

22.02.2021. 09:02
CARNET kreće s novim nizom edukacija
CARNET započinje novi niz webinara i virtualnih radionica namijenjenih svim odgojno-obrazovnim djelatnicima koji žele steći ili unaprijediti vlastite kompetencije u osmišljavanju i provođenju nastave u virtualnom okruženju ili po kombiniranom ... The post CARNET kreće s novim nizom edukacija appeared first on CARNET .

19.02.2021. 12:41
Projekt e-Škole kao primjer dobre prakse na konferenciji ,,Kohezijska politika i ulaganja u digitalno obrazovanje: iskustvo e-Škola u Hrvatskoj”
Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s Europskom komisijom organizira mrežni događaj pod nazivom ,,Kohezijska politika i ulaganja u digitalno obrazovanje: iskustvo e-Škola u Hrvatskoj" koji će se ... The post Projekt e-Škole kao primjer dobre prakse na konferenciji ,,Kohezijska politika i ulaganja u digitalno obrazovanje: iskustvo e-Škola u Hrvatskoj” appeared first on CARNET .

17.02.2021. 15:50
STEM School Label - Kako da moja škola postane STEM škola?
Mislite li da vaša škola ima jasno određen STEM plan i strategiju? Smatrate li svoju školu kompetentnom STEM školom? Pozivamo vas da odgovore na ova pitanja potražite kroz sudjelovanje na ... The post STEM School Label - Kako da moja škola postane STEM škola? appeared first on CARNET .

Eko škola
                                           
                      Osnovna škola Zvonimira Franka – Kutina uključila se 2002. godine u program Međunarodne Eko-škole. Procjenom stanja okoliša odabrali smo projekt zbrinjavanja otpada i kontinuirano oplemenjivanje i unapređivanje okoliša. Sadržaje projekta ugradili smo u sve oblike neposrednog odgojno-obrazovnog rada. Ustrojili smo novi oblik učeničke zadruge sa sekcijama ekologa, povrtlara, cvjećara, ratara, uzlanja, zadruga-suveniri. Okoliš naše škole površine je 35.000 m2.Škola je zagrljena s preko tisuću sadnica i ukrasnog bilja. Obzirom na veličinu škole i površinu vanjskog okoliša, u školi je nastajala velika količina otpada koji se najvećim dijelom sastojao od organskih tvari – biootpad i otpadni papir. Biootpad smo zbrinuli kompostiranjem u vrlo jednostavnoj kompostani. Kompost rabimo pri uzgoju cvjetnica i sadnica. Otpadni papir učenici sami razvrstavaju u učionicama. Svaki razredni odjel izradio je, zajedno sa svojim razrednim učiteljem, koš od prirodnog materijal za stari papir. Tako sakupljen papir učenici odlažu u posebno spremište za papir u blizini škole. Odvoz papira vrši Unija-Zama. Ovakvim zbrinjavanjem otpada smanjili smo troškove čestih odvoženja kontejnera za otpad. Planskim i smišljenim radom u okolišu škole formirali smo životne zajednice našeg zavičaja:školski park, baru-biološki bazen, travnjak, cvijetnjak, kamenjar. U životne zajednice kontinuirano prenosimo i njegujemo autohtone biljne vrste iz prirodnog okoliša, kako bismo očuvali zavičajnu biološku raznolikost. Posebno smo ponosni što se u našem okolišu nalaze zaštićene, ugrožene, osjetljive i prorijeđene biljne vrste našeg zavičaja. Učenici naše škole mogu neposredno doživjeti prirodu, promatrati je, osjetiti je, dodirnuti je, čuti i tako je zavoljeti i očuvati. Unutrašnji pristor škole oplemenjen je i ispunjen maštovitim i kreativnim radovima učenika i učitelja.
                   Za Projektni dan naše škole izabrali smo
3. svibnja (Dan Sunca). Tog dana rad je uspješno organiziran u nekoliko radionica: likovnoj, glazbenoj, informatičkoj, dramskoj,  novinarskoj, strani jezici, ekološki kviz, poučna staza-Betlehem. Mi nismo najbolji ali smo prepoznatljivi. Prepoznatljivi smo po okolišu škole, pravoj učionici na otvorenom, o čijem uređenju trajno brinu učenici i zaposlenici škole. Certifikat i Zelena zastava priznanja su uspješnosti rada na projektu, ali ono najvrjednije što je proizašlo iz projekta je nova kvaliteta života i rada u školi.
 
                     
 
5. lipnja 2003. na Međunarodni dan zaštite okoliša, podignuta je Zelena zastava uz bogat kulturno-umjetnički program. Uz učenike, učitelje, roditelje, kuma i mnogobrojne goste, svečanosti su bili nazočni gradonačelnica grada Kutine te saborska zastupnica.
 
Povelja i Zelena zastava veliko su priznanje svim našim učenicima i djelatnicima, ali i poticaj i obveza u našem daljnjem radu.
 
Treba ih slijediti i ispuniti. Mi to hoćemo i možemo.
Odbor Eko-školelinkovi za nastavnike

linkovi za učenike

Jelovnik

Priloženi dokumenti:
Jelovnik za ozujak 2021..pdf


Prijevoz učenika

Upisi u srednju školu

E-DNEVNIK


 

 Pilot projekt: E-ŠKOLE


Osiguranje školske prehrane najpotrebitijima

Kalendar školske godine

TražilicaOglasna ploča
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka

Kalendar
« Veljača 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
Prikazani događaji


Brojač posjeta
Ispis statistike od 21. 12. 2009.

Danas: 293

Anketa
Što radite u slobodno vrijeme?


preskoči na navigaciju